Overige activiteiten

De Edelingen heeft een terras en kinderboerderij en staat bekend om zijn unieke ligging aan de voet van De Langenberg, een prachtig natuurgebied. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes die in de buurt van ons lopen. Een kort uitstapje om bij ons aan te komen is dus zo gemaakt, waarna u de route weer kan hervatten.

De top van de Langenberg is 43 meter boven NAP, met een kleine wandeling heeft u deze hoogte zo bereikt. Bovenop heeft u een prachtig uitzicht over de Achterhoek. Vanaf De Edelingen is er een mooi voetpad om naar de top te lopen.

Terras

Op ons zonovergoten terras kunt u heerlijk genieten van de omgeving terwijl wij samen met de zorgvragers u een drankje of wat lekkers te eten serveren. Mochten wij onverhoopt niet in de buurt zijn, twijfel niet en kom gezellig binnen.

Op onze locatie staan diverse skelters en speeltoestellen waar de kinderen lekker op kunnen spelen en waar u ook zicht op heeft terwijl u op het terras zit.

Kinderboerderij

Kom gezellig onze dieren bekijken! Bij De Edelingen is het mogelijk om langs de weides te lopen om de dieren te bekijken en te aaien. Bij onze locatie bevindt zich ook een kinderboerderij. Kom in contact met de dieren en koop een van de voerzakjes om de dieren zelf te kunnen voeren. Deze zijn binnen verkrijgbaar. Wij hebben onder meer voerzakjes voor onze cavia’s, kippen, konijnen, geiten en schapen.