Meerdaagse wandeling

Wilt u echt helemaal tot rust komen en de schitterende Achterhoekse natuur in u opnemen? Ga dan voor een meerdaagse wandeling met een van onze ezels. U kunt kiezen uit twee of drie dagen waarbij u met de ezel naar de camping wandelt. De route gaat door zowel weilanden als bossen en veel onverharde wegen in het buitengebied.

Voor elke route krijgt u een routebeschrijving mee welke is beschreven en ingetekend in een gedetailleerde kaart waardoor verdwalen eigenlijk onmogelijk is. De route op de heenweg is weer anders dan de terugweg. Onderweg kunt u rekenen op genoeg aanspraak door andere wandelaars en fietsers.

De campings waar wij al jarenlang mee samenwerken zijn veelal boerderijcampings. Er is daardoor van alles te zien en te beleven. Op de camping is er plek voor u om te overnachten in bijvoorbeeld een pipowagen, trekkershut of caravan en voor ezel is er een weiland of stal met hooi en vers water.

Vanuit De Edelingen kunnen wij het bagage vervoer verzorgen van en naar de camping, waardoor de ezel alleen de basisbenodigdheden voor onderweg hoeft mee te nemen, denk aan eten- en drinken.

Wilt u meer informatie over een meerdaagse wandeling dan kunt u het beste even contact met ons opnemen omdat het allemaal maatwerk betreft. Op aanvraag is het mogelijk dat uw hond(en) ook mee gaan tijdens de meerdaagse wandelingen.

Contact