Werken bij

Werken bij De Edelingen

Medewerker

Op dit moment hebben wij geen vacatures openstaan. Mocht jij enthousiast zijn om ons team te komen versterken dan mag je altijd een open sollicitatie sturen of bellen of mailen voor meer informatie.

Vrijwilliger

Op onze zorgboerderij krijgen wij extra ondersteuning van onze vrijwilligers. Zij ondersteunen ons met diverse activiteiten waar wij erg dankbaar voor zijn. Dankzij deze vrijwilligers kunnen wij net dat beetje extra bieden. Heb je interesse om vrijwilligerswerk te komen verrichten bij ons? Neem gerust contact op telefonisch of via de e-mail. Dan zullen samen kijken naar de mogelijkheden.

Stage 

De Edelingen is een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Als stagiair krijg je bij De Edelingen de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in je professionele handelen alsook op persoonlijk vlak. Jaarlijks begeleiden wij stagiaires van verschillende opleidingen en scholen. Onder meer de volgende opleidingen:

Zorgopleidingen:

  • Medewerker Maatschappelijke zorg (MMZ) met uitstroom naar (persoonlijk) begeleider specifieke doelgroepen of (persoonlijk) begeleider gehandicaptenzorg.
  • Pedagogisch medewerker
  • Werkbegeleider zorgboerderij (niveau 3) en persoonlijk begeleider zorgboerderij (niveau 4)
  • Social Work (HBO)

Staat jouw opleiding er zo niet bij maar heb je wel interesse om stage te komen lopen bij ons? Neem gerust contact met ons op om te overleggen.

Stage voortgezet speciaal onderwijs

Wij hebben ook ervaring met stagiaires van het voortgezet speciaal onderwijs. Neem voor meer informatie contact ons op.

Heb je interesse om stage te komen lopen bij ons? Leuk! Dan kan je telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 0314-620 680 of stuur je sollicitatie naar info@edelingen.nl. Geef in ieder geval in de mail aan: jouw motivatie is, de duur van de stageperiode, welke dagen en welke opleiding en niveau je volgt.