VACATURE BEGELEIDER ZORGBOERDERIJ DE EDELINGEN

Zorgboerderij De Edelingen, onderdeel van zorgboerderij De Mettemaat, bevindt zich op een unieke groene en rustige omgeving in Zelhem en is voor de dagbesteding op zoek naar een nieuwe collega. Bij De Edelingen komen doordeweeks en in het weekend zorgvragers voor een zinvolle dagbesteding. Zij zijn in de leeftijd van 6 tot 85 jaar.
Door de diversiteit aan zorgvragers en ieder zijn unieke kwaliteiten zien wij het als een minisamenleving op ons eigen erf. Samen met de zorgvragers kijken wij naar wat ze wel kunnen, vanuit waar we verder werken aan het stabiliseren of ontwikkelen van vaardigheden.
We zijn op zoek naar een collega die al enige jaren ervaring heeft met het werken met zorgvragers met diverse problematieken, denk aan ASS, verstandelijke beperking of gedragsproblematieken. Jij weet snel te schakelen in begeleidingsstijlen en bent in staat om oplossingsgericht te werken.
Bij De Edelingen ben jij in staat om de zorgvragers een plek te bieden waar ze zich veilig voelen, plezier hebben en zich kunnen ontwikkelen. Door de verschillende groepssamenstellingen en verschil in leeftijd zijn er verschillende activiteiten en werkzaamheden mogelijk. Veel van onze activiteiten vinden plaats in combinatie met een van onze dieren, maar daarnaast is er ook ruimte voor creatieve en sport- en spelactiviteiten.
Bij De Edelingen is er ook voor klanten de mogelijkheid om te komen wandelen met een van onze dieren of een drankje en een hapje te nuttigen op ons terras.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor minimaal 21.6 uur per week die ervaring heeft met een diversiteit aan zorgvragen, de vaardigheden heeft om hiermee om te gaan en zijn begeleidingsstijl hierop kan aanpassen. Samen met jouw collega’s van De Mettemaat denk je mee over de ontwikkeling van de zorg en je hebt kennis en ervaring in het implementeren en daarna het uitvoeren van het beleid op de werkvloer.
Naast het bieden van begeleiding zal een deel van het takenpakket bestaan uit het onderhouden van jouw caseload. Je schrijft verslagen, onderhoudt contacten met externe mensen en sluit met regelmaat aan bij het casuïstiekoverleg met jouw collega’s van De Mettemaat.

Wat bieden wij jou?

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk, af te stemmen op basis van ervaring en vaardigheden. Hieronder valt onder meer vakantiegeld en een eindejaarsuitkering
  • Een contract voor bepaalde tijd, welke bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfseconomische omstandigheden wordt verlengd
  • In de toekomst is uitbreiding van de arbeidsomvang een mogelijkheid
  • Een gezellig en enthousiast team met een goede mix van man-vrouw. Een team dat werkt met hoofd, hart en handen
  • Scholing voor het behoud van jouw SKJ-registratie

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een mbo-niveau 4 diploma gericht op zorg of hbo-diploma (Bijv. Social Work of Pedagogiek) en in het bezit van een SKJ-registratie. Wanneer je niet in het bezit bent van een SKJ-registratie dan sta jij open om deze te behalen middels een EVC-traject.
  • Om de week op de zaterdag werken
  • Kennis van o.a. autisme, lvb, gedragsproblematieken en dementie
  • Je kan het overzicht bewaken, creatief denken en werkt ontwikkelingsgericht in de dienstverlening
  • Schuwt niet om feedback te geven en te ontvangen

Ben je enthousiast geworden en wil jij graag ons team komen versterken? Stuur dan voor 4 april jouw sollicitatie naar: info@demettemaat.nl t.a.v. Rianne Groot Roessink.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Rianne Groot Roessink. Bereikbaar op: 0575-463289.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst