Werken bij

Werken bij De Edelingen

Medewerker

Op dit moment hebben wij vacatures openstaan. Voor informatie over deze vacatures, deze vindt u aan de linkerzijde van deze pagina. Mocht u enthousiast zijn over het werken bij ons dan mag u altijd een open sollicitatie sturen. Dit mag ook als u een weekendbaan als begeleider zoekt en ook inzetbaar bent in de schoolvakanties. Wij zullen uw CV en motivatiebrief aandachtig lezen. De sollicitatie mag u sturen naar info@edelingen.nl

Vrijwilliger

In ons bijna twintigjarig bestaan hebben wij altijd vrijwilligers in dienst gehad die ons ondersteunde middels verschillende hand- en spandiensten, waar wij dankbaar voor zijn. Dankzij deze vrijwilligers kunnen wij net dat stukje extra bieden aan onze zorgvragers. Vrijwilligerswerk is net zoals het leveren van zorg maatwerk. Dus mocht je interesse hebben om vrijwilligerswerk te komen verrichten bij ons dan zullen we kijken of jou interesses passen binnen de mogelijkheden op dat moment bij ons. Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact met ons op.

Stage 

Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven en dat is Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). De Edelingen is een erkend leerbedrijf. Bij De Edelingen werken zorgvragers met een diversiteit aan problematieken. Hierdoor doe jij als stagiair veel ervaring op met deze problematieken, maar leer jij onder andere ook om snel te kunnen schakelen hiertussen middels verschillende begeleidingsstijlen. Als stagiair krijg je bij De Edelingen de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in je professionele handelen alsook op persoonlijk vlak. Tevens krijg je gedurende je stage de mogelijkheid om aan te sluiten bij onder andere de kennissessies die wij regelmatig organiseren. Echter leren wij ook graag van stagiaires, die toch hun eigen kennis, vaardigheden en inzichten met zich meebrengen, waardoor er een mooie wisselwerking kan ontstaan. Wij hebben het hele jaar door stagiaires die praktijkervaring bij ons opdoen, zij volgen onder meer de volgende opleidingen:

Zorgopleidingen:

  • Medewerker Maatschappelijke zorg (MMZ) met uitstroom naar (persoonlijk) begeleider specifieke doelgroepen of (persoonlijk) begeleider gehandicaptenzorg.
  • Pedagogisch medewerker
  • Social Work (HBO)

Dieropleidingen:

  • Bedrijfsleider dierverzorging
  • Dier en ondernemen
  • (Medewerker) dierverzorging
  • Dierenartsassistent paraveterinair

Staat jouw opleiding er zo niet bij maar heb je wel interesse om stage te komen lopen bij ons? Neem gerust contact op. In de loop der jaren hebben wij stagiaires van Alkmaar tot aan Winterswijk hier ervaring laten opdoen, waardoor wij contacten hebben met veel verschillende scholen.

Voortgezet speciaal onderwijs

Naast stagiaires van het Mbo en Hbo hebben wij ook met regelmaat stagiaires van het VSO, van onder andere de Anne Flokstraschool, Het Bariet en de Ziep. 

Geïnteresseerd? 

Heb je interesse om stage te komen lopen bij ons? Dan kan je telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 0314-62060 of stuur je sollicitatie naar info@edelingen.nl. Geef in ieder geval in de mail aan wat je motivatie is, de duur van de stageperiode, welke dagen en welke opleiding en niveau je volgt.