Klusvrijwilliger

Zorgboerderij De Edelingen in Zelhem biedt een unieke en warme omgeving waar mensen met uiteenlopende zorgbehoeften kunnen genieten van het buitenleven en betrokken worden bij verschillende activiteiten op de zorgboerderij. De Edelingen bevindt zich aan de voet van de Langenberg en is een plek waarbij we mensen een veilige plek willen bieden vanuit waar zij zich kunnen ontwikkelen en vertrouwd voelen, waarbij we streven naar het bevorderen van het welzijn van de zorgvragers.

We zijn op zoek naar een handige man of vrouw die ons team kan versterken als vrijwilliger. In deze rol zul je helpen bij diverse klusjes op de zorgboerderij, variërend van het repareren van hekwerken tot kleine verfklusjes en algemeen onderhoud. Belangrijk is dat je affiniteit hebt met onze cliënten en in staat bent om op een respectvolle en communicatieve manier met hen om te gaan. Daarnaast past het buitenleven met dieren ook goed bij jou. De begeleiding van de zorgvragers ligt in handen van de aanwezige begeleiders.

Wil jij een of twee dagdelen per week ons komen helpen? Dan horen wij dat graag! Zit je zelf na te denken over andere tijden dan horen wij dat ook graag. Je komt in een warm en hecht team terecht dat je verwelkomt en ondersteunt. Jij draagt je steentje bij aan het creëren van een mooie en veilige plek voor onze zorgvragers.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op. Dit kan via de e-mail: info@edelingen.nl of telefonisch via 0575-620680 en vraag naar onze collega Rijk.