Openingstijden:

Wij willen graag een rustige omgeving bieden aan onze zorgvragers die dat behoeven, daarnaast zijn wij het afgelopen jaar gegroeid en bieden wij steeds meer zorgvragers een zinvolle dagbesteding, vandaar dat wij in 2023 andere openingstijden hanteren voor de wandelingen en horeca.

  • Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur geopend
  • Wij zijn het hele jaar (ook in de zomerperiode) in de weekenden gesloten
  • Alle feestdagen zijn wij gesloten (Nieuwjaarsdag, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Koningsdag en Bevrijdingsdag, Kerst, Oudejaarsdag)
  • Meerdaagse wandelingen kunnen wel op vrijdag vertrekken en op zaterdag terugkomen

Het voelt heel vreemd om juist in de weekenden gesloten te zijn voor de horeca en de wandelingen, maar wij zijn ook een zorgboerderij. Het bieden van goede kwaliteit van zorg en het aanbieden van wandelingen en horeca gaat niet altijd goed samen waardoor we hebben besloten om in 2023 minder mogelijkheden aan te bieden wat betreft wandelingen en onze horeca. Echter blijven wij wel de doordeweekse dagen geopend.

Onze dieren gaan het gehele jaar vanwege de zorgboerderij rond 15.30 uur naar binnen.
Vanwege de weersomstandigheden kan het zijn dat wij eerder sluiten of gesloten zijn.

Route

Hieronder vindt u de route naar ons toe en onze openingstijden.

Vanaf Arnhem(snelweg)/Doetinchem:

U gaat van Doetinchem via de Zelhemseweg (N315) richting Zelhem. Bij de tweede rotonde gaat u links af, de Hummeloseweg (N330) op. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts. Dit is de Wisselinkweg. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf ‘s-Heerenberg/Doetinchem:

U volgt de N316 die in ‘s-Heerenberg begint naar Doetinchem. In Doetinchem blijft u de N316 volgen richting Zelhem. Bij de rotonde met de N330 gaat u rechts af. Vervolgens neemt u de eerste weg links, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf Zutphen/Vorden/ Hengelo:

U komt vanaf Zutphen via de Vordenseweg (N319) richting Vorden om vervolgens de rondweg (N316) langs Hengelo te nemen. U komt door Velswijk en op de eerstvolgende rotonde gaat u links af. Dit is de Hummeloseweg (N330). Vervolgens neemt u de eerste weg links, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf Ruurlo:

U neemt vanaf Ruurlo de Zelhemseweg (N315) richting Zelhem. U gaat bij de derde rotonde rechts af de Hummeloseweg (N330). Vervolgens neemt u de eerste weg rechts, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf Doesburg/Hummelo:

Vanaf Doesburg neemt u de Rijksweg (N317) tot Laag Keppel. Bij het stoplicht gaat u links af, de Hummeloseweg op. Op de eerste rotonde gaat u rechts af (N314). Op de tweede rotonde gaat u recht door, dit is de Zelhemseweg (N330). Vervolgens neemt u de eerste weg links, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.