Kalm kamperen

Kalm kamperen

U wandelt bij het arrangement Kalm Kamperen de eerste dag 7 of 12 km naar een geitenboerderij in Zelhem, hier zijn ongeveer 1200 melkgeiten die u maar al te graag willen begroeten. De kinderen ook helpen met de geitjes de fles geven als ze dit willen. De tweede dag maakt u een wandeling van 10 km naar een middelgrote camping in Hengelo, hier is van alles te zien en te beleven. Zeker de moeite waard om hier een extra nacht te overnachten. Zo is er een open lucht zwembad en worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Bij het arrangement Kalm kamperen kunt u de eerste nacht  kiezen tussen het overnachten in een pipo wagen of een trekkershut, de tweede dag uit een Finse woning of trekkershut, de derde dag overnacht u in een caravan en de laatste nacht kunt u kiezen uit een bungalow, A-huisje of een trekkershut.
Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en zien er keurig uit. Soms het het sanitair niet in de accommodatie maar op een kleine afstand lopen.
Verder zijn er genoeg speelvoorzieningen voor de kinderen. De skelters en de trampoline mogen vrij gebruikt worden.

Wij adviseren u om zelf een lakenpakket mee te nemen, maar als u dit liever wilt huren is dit ook mogelijk.

Verder is er de mogelijkheid om bagage vervoer te boeken. Wij zorgen dan dat uw bagage op de camping is voordat u gearriveerd bent.

Honden zijn in overleg vaak toegestaan.

Voor een prijsopgave van dit arrangement kunt u het beste met ons mailen, wij maken dan graag een persoonlijke prijsopgave voor u.