Van alles wat

Van alles wat

Op pad naar de geitenboerderij waar wij u na 6 of 15 kilometer wandelen laten overnachten in een luxe trekkershut of in een sfeervolle pipowagen. De wandeling voert u naar de gezellige geitenboerderij.

Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de luxe trekkershut. De trekkershut is volledig ingericht met borden pannen en bestek en natuurlijk de mogelijkheid om te koken.
Nog leuker is de Pipowagen. Deze wagen spreekt tot ieders verbeelding en laat oude tijden herleven. De Pipowagen is voorzien van een eigen volledig ingerichte keuken met koelkast.

Tijdens uw verblijf op de camping bent u welkom om op de geitenboerderij een kijkje te nemen. Voor zowel volwassenen als kinderen een geweldige ervaring. Zij vertellen u graag wat meer over deze leuke en nieuwsgierige dieren. En ook bij het melken mag u gerust meekijken. Naast de melkgeiten is er ook veel kleinvee aanwezig. Zo zijn er schapen, dwerg geiten, konijnen, een hond, pony’s en hangbuikzwijntjes.
Ook voor kinderen is het erg goed vertoeven op de camping. Zo is er een speeltuintje aanwezig met zandbak, schommels en een glijbaantje. Voor de iets oudere kinderen zijn er skelters,  crossfietsten en een trampoline. Voor uw maaltijden kunt u een fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Er zit echter ook een goed en gezellig restaurant op loop afstand van de camping.

De volgende dag wandelt u 15 kilometer verder naar een in bedrijf zijnde boerderijcamping. U overnacht hier in een caravan.
De caravans zijn volledig ingericht maar er is niet meer aanwezig dan nodig is.  Indien u nog boodschappen moet doen kunt u een fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Maar misschien nog leuker is om met de boer mee te eten. De boerin kookt echte Hollandse pot.
Uw derde dag heeft u een tocht voor de boeg van ongeveer 12 kilometer aar een middelgrote camping te Hengelo, de ideale plek voor een extra rustdag in de luxe Finse woning of de trekkershut die u geboekt heeft.Wij hebben hier de beschikking over maar liefst zeven trekkershutten. Of zeer luxe ingerichte Finse Woningen.
De trekkershutten zijn éénvoudig, een houten huisje van 4 x 4 meter en twee stapelbedden. U heeft de mogelijkheid om hier zelf te koken. De trekkershutten staan op een iets drukker gedeelte van de camping. Er zijn tegenwoordig ook 2 trekkershutten+ aanwezig. Deze bieden net wat meer comfort dan een gewone trekkershut.
Op het meest rustige gedeelte staan de Finse woningen. U heeft hier twee slaapkamers en een eigen keuken douche en toilet. De woning biedt slaapruimte voor vijf personen. Het weiland waar de ezels overnachten zit recht tegenover deze Finse Woningen.

De camping heeft veel speeltoestellen, een openluchtzwembad en in het hoogseizoen een recreatieprogramma. Naast onze trektochten kan deze camping een leuke uitvalsbasis zijn voor een weekarrangement.
De kantine biedt u goede warme maaltijden. U kunt voor de volgende ochtend vers gebakken brood bestellen.

Uw laatste wandeldag is een tocht van ongeveer 15 kilometer naar de Ezelstal. Een route die in te korten is tot 12 kilometer.

Voor een prijsopgave van dit arrangement kunt u het beste met ons mailen, wij maken dan graag een persoonlijke prijsopgave voor u