Coulisselandschap

Coulisselandschap

De achterhoek staat bekend om zijn prachtige gevarieerde coulisselandschap elders in het land is een wandeltocht vaak ook prachtig maar u wandelt dan vaak een lange tijd door het zelfde gebied. Juist in onze omgeving biedt het landschap u telkens vernieuwende afwisselende decors. Deze tocht leidt u door dicht bosgebied, open velden, verlaten landweggetjes en stille boslanen. U overnacht uw eerste nacht nadat u 16 kilometer heeft gewandeld op een rustige boerderijcamping in een caravan. Het voormalig melkveebedrijf heeft nu vleeskoeien. Er loopt veel kleinvee op het erf en natuurlijk zijn er kippen die verse eitjes produceren. Voor de kinderen zijn er veel speelvoorzieningen aanwezig. De caravans zijn volledig ingericht u dient wel zelf uw slaapzakken mee te nemen.  Indien u nog boodschappen moet doen kunt u en fiets huren om even naar het dorp te fietsen.

De volgende dag gaat uw tocht verder naar Halle, door totaal verschillend landschap als uw eerste dag en verblijft u op een gezellige pensionboerderij. De wandeling voert u naar pension en minicamping de Hofshoeve. Op de camping kunt u alleen overnachten met uw eigen tent! Het pension heeft nette kamers Het pension bevindt zich in een afzonderlijk gedeelte van het woonhuis en biedt plaats aan 13 gasten. Op de begane grond bevinden zich twee zit-/eetkamers met CV en KTV. Tevens is er een ouderwetse houtkachel aanwezig. In de hal is een douche en toilet.

Uw overnachting is inclusief ontbijt!

Bij aankomst zijn alle bedden opgemaakt en alle kamers zijn voorzien van handdoeken en een wastafel met warm en koud water. In het pension wordt niet gerookt!

Honden zijn niet toegestaan

Uw laatste overnachting is net op Doetinchems grondgebied waar u verblijft in een luxe trekkershut op een rustige boerderijcamping.  De wandeling voert u naar minicamping de Scheurskamp Op de camping kunt u overnachten met uw eigen tent maar wij hebben hier ook een zeer comfortabele blokhut.

De blokhut heeft een woon en een slaapkamer met ruimte voor vier personen. Een eigen keuken met een koelkast. In de blokhut zijn honden niet toegestaan!

In de centraal geplaatste hooiberg is nu een recreatieruimte er liggen altijd tijdschriften en er is koffie thee en limonade. Als u tijdens de vakantie niet zonder televisie kan kunt u hier uw favoriete programma bekijken.

U heeft uw laatste wandeldag een wandeling van ongeveer 7 kilometer voor de boeg. Maar nog een stukje langer wandelen is natuurlijk geen probleem.

Voor een prijsopgave van dit arrangement kunt u het beste met ons mailen, wij maken dan graag een persoonlijke prijsopgave voor u.