Van groot naar klein

Van groot naar klein

U wandelt de eerste dag ongeveer 10 kilometer naar een middelgrote camping te Hengelo (gld).

De camping biedt u goede voorzieningen en is o.a door het openluchtzwembad een heerlijke plek om nog een extra rustdag bij te boeken. Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar zij hebben hier de beschikking over maar liefst zeven trekkershutten. Of  twee zeer luxe ingerichte Finse Woningen.

De trekkershutten zijn éénvoudig, een houten huisje van 4 x 4 meter en twee stapelbedden. U heeft de mogelijkheid om hier zelf te koken. De trekkershutten staan op een iets drukker gedeelte van de camping. Op het meest rustige gedeelte staan de in 2005 nieuw gebouwde Finse woningen. U heeft hier twee slaapkamers en een eigen keuken douche en toilet. De woning biedt slaapruimte voor vijf personen. Het weiland waar de ezels overnachten zit recht tegenover deze Finse Woningen.

Op deze camping is een eenvoudig campingwinkeltje en een horeca gelegenheid aanwezig en in de zomer hebben ze een animatieteam. Ook kunt u voor de volgende ochtend vers gebakken brood bestellen.

De volgende dag gaat de tocht verder een 12 kilometer naar Ruurlo waar wij een gezellige boerderijcamping voor u reserveren. Dit voormalig melkveebedrijf heeft nu vleeskoeien en schapen. Er loopt ook kleinvee op het erf en natuurlijk zijn er kippen die verse eitjes produceren. Voor de kinderen zijn er speelvoorzieningen aanwezig.

Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar zij hebben hier de beschikking over maar liefst vijf caravans.

De caravans zijn eenvoudig maar volledig ingericht.  Indien u nog boodschappen moet doen kunt u en fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Maar misschien nog leuke is om met de boer mee te eten. Dit dient u wel vooraf aan te geven.

De eerste camping heeft veel speelvoorzieningen en een zwembad terwijl de kids op de tweede camping kennis kunnen maken met het echte boeren leven. Een extra dag op één van de campings is zeker aan te raden. Dit arrangement is ook geschikt voor grotere groepen

Voor een prijsopgave van dit arrangement kunt u het beste met ons mailen, wij maken dan graag een persoonlijke prijsopgave voor u.

 

Trekkershut

Trekkershutten camping 1

 

Finse woningen camping Kom Es An

Finse woningen camping 1

 

Zwembad camping Kom Es An

Zwembad camping 1

 

Camping de Dennemaat

Camping 2

 

Kampeerveld camping de Dennemaat

Kampeerveld camping 2