Stoer naar de boer

Stoer naar de boer

Een zeer gevarieerde tocht, zowel qua landschap als de overnachtingen die wij hier bieden. U wandelt uw eerste dag 13 kilometer naar Ruurlo waar wij een gezellige boerderijcamping voor u reserveren.

U wandelt naar een kleine boerderijcamping. Het voormalig melkveebedrijf heeft nu vleeskoeien en schapen. Ook loopt kleinvee op het erf en natuurlijk zijn er kippen die verse eitjes produceren.
Voor de kinderen zijn er speelvoorzieningen aanwezig. Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar zij hebben hier de beschikking over  vijf caravans. De caravans zijn volledig maar eenvoudig ingericht. Het is hier mogelijk om beddengoed te huren, maar u kunt dit ook zelf meenemen. Indien u nog boodschappen moet doen kunt u een fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Maar misschien nog leuke is om met de boer mee te eten.

De volgende dag gaat de route ongeveer 12 kilometer naar een pension en minicamping in Halle. Op de camping kunt u terecht in een nette 4 persoons trekkershut of in een kamer in het pension. De trekkershut bevindt zich op de camping terwijl het pension een afzonderlijk gedeelte van het woonhuis is. Het pension biedt plaats aan 13 gasten.

– 2 kamers met 2 eenpersoons bedden, met eigen douche en toilet.
– 4 tweepersoons kamers allemaal met eenpersoons bedden, allen met gezamenlijk gebruik van douche en toilet. Deze bevinden zich op de gang.
– 1 kamer met 1 eenpersoonsbed. Ook gezamenlijk gebruik douche en toilet.

Bij aankomst zijn alle bedden opgemaakt en alle kamers zijn voorzien van handdoeken en een wastafel met warm en koud water.
Tevens zit bij een overnachting in het pension uw ontbijt bij de prijs in, hier hoeft u dus niet voor te zorgen.

Aandachtspunten:
–    In het pension en de trekkershut wordt niet gerookt
–    Honden zijn zowel in de trekkershut als pension niet toegestaan

Het is hier mogelijk om op dag van aankomst een diner bij te boeken en op uw vertrek of rustdag een ontbijt en lunchpakket.

De route op uw laatste wandeldag is ongeveer 12 kilometer terug naar ons.

Voor een prijsopgave van dit arrangement kunt u het beste met ons mailen, wij maken dan graag een persoonlijke prijsopgave voor u.

 

Camping de Dennemaat

Camping 1

 

Kampeerveld camping de Dennemaat

Kampeerveld camping 1

 

Trekkershut camping de Hofshoeve

Trekkershut camping 2

 

Kamer pension de Hofshoeve

Kamer pension op camping 2