Lekker luxe

Lekker luxe

Op stap met een ezel en genieten van heerlijke overnachtingen op een hoger niveau. Dan is dit arrangement Lekker luxe misschien wel perfect voor u. U wandelt de eerste dag 12 kilometer naar een middelgrote camping te Hengelo (gld).

Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over maar liefst zeven trekkershutten of zeer luxe ingerichte Finse woningen.

Op het meest rustige gedeelte staan de in 2005 nieuw gebouwde Finse woningen. U heeft hier twee slaapkamers en een eigen keuken douche en toilet. De woning biedt slaapruimte voor vijf personen. Het weiland waar de ezels overnachten zit recht tegenover deze Finse Woningen.

De trekkershutten zijn eenvoudig, een houten huisje van 4 x 4 meter en twee stapelbedden. U heeft de mogelijkheid om hier zelf te koken. De trekkershutten staan op een iets drukker gedeelte van de camping.

De camping heeft veel speeltoestellen, een openluchtzwembad en in het hoogseizoen een recreatieprogramma. Naast onze trektochten kan deze camping een leuke uitvalsbasis zijn voor een weekarrangement. De kantine biedt u goede warme maaltijden. U kunt voor de volgende ochtend vers gebakken brood bestellen.

De Volgende dag gaat de tocht ongeveer 12 kilometer verder naar Vorden. Wij reserveren hier een overnachting voor u in de Wandelhut. Een luxe hut op particulier terrein. U bent hier de enige gast. Rust en privacy zijn dus ook gegarandeerd.

In de hut zijn 3 bedden. Een vierde bed kunnen we bijplaatsen.De hut is goed geïsoleerd en er is verwarming, zodat het ook mogelijk is om er in de winter te verblijven.Op de bedden liggen dekbedden.  Lakens kun je zelf meenemen of bij huren. Het sanitair (douche en toilet)  en de keuken zijn in de boerderij tegenover de hut (10 m). Er is koud en warm water en in de keuken is keukengerei en servies, dat je kunt gebruiken voor het koken.

Wandelhut  ‘Klein Windenberg’ ligt in een mooi en rustig gedeelte van de Achterhoek, in het buitengebied van Vorden, met in de omgeving veel landgoederen,weilanden en bossen.Vorden is onder meer bekend door de  ‘Achtkastelen route’.In de directe omgeving  zijn er veel mogelijkheden voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.

De ‘Achtkastelenroute’ en het  ‘Trekvogelpad ‘  (voorheen het’Gelrepad ‘) lopen hier langs en in de omtrek zijn veel andere gemarkeerde fiets- en wandelroutes. Op loopafstand ligt het landgoed  ‘De Wiersse’,  waarvan de tuinen in de lente en in de zomer regelmatig worden opengesteld voor bezichtiging.

Uw laatste wandel dag gaat de route van ongeveer 15 kilometer weer terug naar onze ezelstal.

Voor een prijsopgave van dit arrangement kunt u het beste met ons mailen, wij maken dan een persoonlijke prijsopgave.

Finse woningen camping Kom Es An

Finse woningen camping Kom Es An

Zwembad camping Kom Es An

Zwembad camping Kom Es An

Blokhut Klein Windenberg

Blokhut Klein Windenberg

Omgeving Klein Windenberg

Omgeving Klein Windenberg