Klein maar fijn

Klein maar fijn

Voor de minder ervaren wandelaar en voor diegene die niet al teveel kilometers wil maken is klein maar fijn het ideale arrangement.

U wandelt de eerste dag naar boerderij de Schreurskamp, een tocht van 10 kilometer. Op de camping kunt u overnachten met uw eigen tent maar zij hebben hier ook een zeer comfortabele trekkershut.

De trekkershut heeft een woon en een slaapkamer met ruimte voor vier personen. Een eigen keuken met een koelkast. In de trekkershut zijn honden niet toegestaan. In de centraal geplaatste hooiberg is nu een recreatieruimte er liggen altijd tijdschriften en er is koffie, thee en limonade. Als u tijdens de vakantie niet zonder televisie kan kunt u hier uw favoriete programma bekijken. Tevens is hier gratis WiFi beschikbaar.

De volgende dag gaat uw route verder naar onze gezellige geitenboerderij. Een wandeling van 10 kilometer. U kunt hier overnachten in een trekkershut of de pipowagen. Ook is het mogelijk om met  uw eigen tent te kamperen.

In de trekkershut kunt u met 5 personen overnachten. De trekkershut is volledig ingericht met o.a. glazen/kopjes borden, pannen, bestek en er is de mogelijk om zelf te koken. Het toilet gebouw is vlakbij de trekkershut.
In de pipowagen kunt u met 4 personen overnachten. Net als de trekkershut is de pipowagen volledig ingericht met o.a. glazen/kopjes, borden, pannen, bestek en er is de mogelijkheid om ook hier zelf te koken. De pipowagen staat op een ander gedeelte van de camping als de trekkershut, maar ook het toiletgebouw is vlak bij de pipowagen.
Zowel in de trekkershut als de pipowagen is een koelkastje aanwezig.

Tijdens uw verblijf op de camping bent u welkom om op de geitenboerderij een kijkje te nemen. Voor zowel volwassenen als kinderen een geweldige ervaring. Wij vertellen u graag wat meer over deze leuke en nieuwsgierige dieren. En ook bij het melken mag u gerust meekijken. Naast de melkgeiten is er ook veel kleinvee aanwezig. Zo zijn er schapen, dwerg geiten, konijnen, een hond, pony’s en hangbuikzwijntjes.
Ook voor kinderen is het erg goed vertoeven op de camping. Zo is er een speeltuintje aanwezig met zandbak, schommels en een glijbaantje. Voor de iets oudere kinderen zijn er skelters,  crossfietsten en een trampoline.

Voor uw maaltijden kunt u een fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Er zit echter ook een goed en gezellig restaurant op loop afstand van de camping.
(http://www.oldeschot.nl/)

Uw laatste dag is de route 7 of 11 kilometer terug naar de Ezelstal.
Ook deze route zal u over mooie graspaden en rustige zandwegen tot u weer bij ons komt.

Voor een prijsopgave van dit arrangement kunt u het beste met ons mailen, wij maken dan graag een persoonlijke prijsopgave voor u.

 

 

voorkant schreurskamp

Camping 1

 

 

voorkant schreurskamp

Camping 1

 

 

trekkershut

Trekkershut camping 2

 

 

Pipo wagen

pipowagen camping 2