Geiten en gezelligheid

Geiten en gezelligheid

Optimaal genieten van een gezellige tijd. Dit kan bij het arrangement geiten en gezelligheid. Hier heeft u de eerste dag een keuze uit een wandelroute van 7 of 12 kilometer. U wandelt naar de gezellige geitenboerderij waar u een keuze heeft om te overnachten in de pipowagen of in de trekkershut.

Tijdens uw verblijf op de camping bent u welkom om op de geitenboerderij een kijkje te nemen. Voor zowel volwassenen als kinderen een geweldige ervaring. Wij vertellen u graag wat meer over deze leuke en nieuwsgierige dieren. En ook bij het melken mag u gerust meekijken. Naast de melkgeiten is er ook veel kleinvee aanwezig. Zo zijn er schapen, dwerg geiten, konijnen, een hond, pony’s en hangbuikzwijntjes.
Ook voor kinderen is het erg goed vertoeven op de camping. Zo is er een speeltuintje aanwezig met zandbak, schommels en een glijbaantje. Voor de iets oudere kinderen zijn er skelters,  crossfietsten en een trampoline.

De trekkershut is volledig ingericht met borden pannen en bestek en natuurlijk de mogelijkheid om te koken.
Nog leuker is de Pipowagen. Deze nieuwe en goed ingerichte wagen spreekt tot ieders verbeelding en laat oude tijden herleven. De Pipowagen is voorzien van een eigen volledig ingerichte keuken met koelkast.

De volgende dag maakt u een mooie tocht van 8 kilometer door een prachtig bosgebied en arriveert u op een middelgrote camping te Hengelo (gld) De camping biedt u goede voorzieningen en is o.a door het openluchtzwembad een heerlijke plek om nog een extra rustdag bij te boeken.

Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar de camping heeft ook een aantal trekkershutten of luxe ingerichte Finse Woningen. De trekkershutten zijn eenvoudig, een houten huisje van 4 x 4 meter en twee stapelbedden. U heeft de mogelijkheid om hier zelf te koken. De trekkershutten staan op een iets drukker gedeelte van de camping.

Op het meest rustige gedeelte staan de in 2005 nieuw gebouwde Finse woningen. U heeft hier twee slaapkamers en een eigen keuken douche en toilet. De woning biedt slaapruimte voor vijf personen. Het weiland waar de ezels overnachten zit recht tegenover deze Finse Woningen.

De camping heeft veel speeltoestellen, een openluchtzwembad en in het hoogseizoen een recreatieprogramma. Naast onze trektochten kan deze camping een leuke uitvalsbasis zijn voor een weekarrangement. De kantine biedt u goede warme maaltijden. U kunt voor de volgende ochtend vers gebakken brood bestellen.

Voor een prijsopgave van dit arrangement kunt u het beste met ons mailen, wij maken dan graag een persoonlijke prijsopgave voor u.

 

pipo1

Pipowagen

 

 

trekkershut

Trekkershut

 

Trekkershut

Trekkershut

 

Finse woningen camping Kom Es An

Finse woning