Scheuren naar de Schreurskamp

Scheuren naar de Schreurskamp

U wandelt beide dagen ongeveer 10 km naar camping de Schreurskamp.
Vandaar de naam ” Scheuren naar de Schreurskamp”.
De  route voert u door het landelijke buitengebied van Zelhem. U wandelt langs de akkers en over rustige zandwegen.

Indien u de route wilt veranderen kan dit gemakkelijk met de zeer duidelijke kaart.

Op  de camping kunt u overnachten met uw eigen tent maar wij hebben hier ook een zeer comfortabele blokhut ter beschikking.

De blokhut heeft een woon en een slaapkamer met ruimte voor vier personen. Een eigen keuken met een koelkast.

In de blokhut zijn honden echter niet toegestaan.

In de centraal geplaatste hooiberg is nu een recreatieruimte er liggen altijd tijdschriften en er is koffie thee en limonade. Als u tijdens de vakantie niet zonder televisie kan kunt u hier uw favoriete programma bekijken.

De camping is ingesteld op rustzoekers. Er is bewust weinig vertier en er zijn niet zo heel veel speelvoorzieningen voor de kinderen.

De camping ligt in een rustige omgeving met fantastisch uitzicht op landerijen en natuur en is direct gelegen aan het “Pieterpad”, de wandelroute van Pieterburen in Groningen tot de St. Pietersberg in Limburg. De activiteit van de boer bestaat uit het grootbrengen van kalveren waar natuurlijk af en toe meegekeken kan worden over de schouders van de boer.

Voor een prijsopgave van dit arrangement kunt u het beste met ons mailen, wij maken dan graag een persoonlijke prijsopgave voor u.

 

 

 

 
‘Heerlijk met de Ezel gewandeld. Goede uitleg over hoe om te gaan met de ezel en de routebeschrijving was duidelijk.  Met de ezel op pad was als een dag vakantie. Zeker een aanrader.”

 

 

voorkant totaal

 

 

voorkant

 

 

4daagse2013 003