Meibeekroute

Meibeekroute

De Meibeek: de naam van een van de mooiste Achterhoekse beken. Het riviertje stroomt door het leefgebied van vele diersoorten! Voor diegene die de natuur op haar waarde weet te schatten en van kamperen houdt, biedt deze camping een aangenaam verblijf.

De camping is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen maar ook ouderen die rust zoeken kunnen hier terecht. Er zijn ruime toeristische plaatsen.
Beide dagen wandelt u ongeveer 18 km naar deze camping in het buitengebied van Ruurlo.

Behalve de overweldigende rust en natuur biedt de Meibeek ook een zwembad met een apart kleuterbad, een mooie ruime speeltuin met daarin voor alle leeftijden iets te spelen en veel speeltoestellen. In het hoogseizoen is er een recreatie programma.

Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over 2 tot 6 persoons trekkershutten en 4 tot 6 persoons luxe bungalow’s die in het hoogseizoen voor één nacht verblijf helaas nauwelijks beschikbaar zijn. Ook verhuurt de Meibeek sinds kort volledig ingerichte tenten en een nieuw A-huisje.

Camping de Meibeek bied uitstekende mogelijkheden voor een aangenaam week verblijf voor alle accommodaties in combinatie met een meerdaagse ezel wandeltocht!

Vanzelfsprekend zijn er goede sanitaire voorzieningen met toilet/douche.

In het hoogseizoen zijn er avondwandelingen en fietstochten onder begeleiding en is er dagelijks iets te knutselen voor de kinderen. Honden zijn in overleg toegestaan.

Het campingwinkeltje heeft iedere dag verse broodjes en de ochtendkranten. Wandel en fietsroutes zijn beschikbaar en u kunt er fietsen en kano’s huren.

Voor een prijsopgave van dit arrangement kunt u het beste met ons mailen, wij maken dan graag een persoonlijke prijsopgave voor u.

 

Camping_de_Meibeek_03

A-huisje

A-huisje

 

Bungalow

Bungalow

 

Safaritent

Safaritent

 

Trekkershut

Trekkershut