Hollen naar Hengelo

Hollen naar Hengelo

U wandelt bij het arrangement Hollen naar Hengelo beide dagen 12 kilometer door zeer gevarieerd landelijk en bosrijk gebied. Kronkelend door de stille bos paadjes is een ontmoeting met een ree of een ander dier is zeker niet uitgesloten.

De routes zijn duidelijk beschreven en ingetekend op een goede kaart. Verdwalen is vrijwel onmogelijk. Door de kaart kunt u de route naar eigen inzicht aanpassen. Wat langer lopen of juist een stukje afsnijden is geen enkel probleem.

U wandelt naar een middelgrote camping te Hengelo (GLD). De camping heeft aan aantal jaar plaatsen maar is zeker een leuke toeristische camping.  Er is in de zomer een recreatie team. Bij mooi weer is het openluchtzwembad geopend.  U wordt ontvangen door de familie Wolfs die uw accomodatie aanwijst.

Naast onze ezelwandeltochten kan deze camping een leuke uitvalsbasis zijn voor een week arrangement.

U kunt voor de volgende ochtend vers gebakken brood bestellen. Een extra nacht bijboeken is hier geen probleem en leuk voor uw kinderen! De ezel heeft voor de overnachting een stal en een weide. Een garantie voor de hele dag knuffel plezier.

Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over maar liefst zeven 4 persoons trekkers hutten, twee 5 persoons zeer luxe ingerichte Finse woningen en tevens een zes persoons stacaravan. In de stacaravan zijn geen honden toegestaan.

Een bijzet tentje bij uw accommodatie voor kinderen is mogelijk op aanvraag.

De trekkers hutten zijn eenvoudig, een houten huisje van 4 x 4 meter en twee stapelbedden. U heeft de mogelijkheid om hier zelf te koken. De trekkershutten en de stacaravan staan op een iets drukker gedeelte van de camping. Op het meest rustige gedeelte staan de Finse woningen waar u tegenover de ezels kunt overnachten.

Voor een prijsopgave van dit arrangement kunt u het beste met ons mailen, wij maken dan graag een persoonlijke prijsopgave voor u.

Zwembad camping Kom Es An

Zwembad

 

”We hebben genoten, komen zeker dit jaar weer terug!”

 

Trekkershut

Trekkershut

 

Trekkershut

Trekkershut

 

Stacaravan

Stacaravan

 

Stacaravan

Stacaravan

 

Finse woning

Finse woning

 

Finse woningen camping Kom Es An

Finse woningen