Hoffelijke genoegens

Hoffelijke genoegens

Bij de wandeling Hoffelijke genoegens wandelt u beide dagen ongeveer 13 kilometer naar het buitengebied van Halle en weer terug naar onze ezelstal.
De route loopt door zeer bosrijk gebied, over smalle zandwegen en langs kleine beekjes.

De route is ingetekend op een kaart en beschreven in de tekst waardoor verdwalen vrijwel onmogelijk is. Indien u de route wat wilt aanpassen kan dit gemakkelijk op de overzichtelijke kaart.

Pension en mini camping de Hofshoeve is van oorsprong een melkvee bedrijf. In 2001 zijn zij hiermee gestopt en nu lopen er voornamelijk zoogkoeien rond. Ook lopen er wat klein dieren zoals geiten, een gans en wat kippen rond.

Er zijn bij “de Hofshoeve” diverse mogelijkheden om te overnachten: in uw eigen kampeermiddel op de minicamping met keurige sanitaire voorzieningen.

Ook kunt overnachten in onze 4-persoons trekkershut, voorzien van opgemaakte bedden en handdoeken. U kunt hier voor uw eigen maaltijd zorgen. Een ontbijt is eventueel verkrijgbaar.

Of u kunt ervoor kiezen om te slapen in één van 7 de kamers in het pension. De bedden zijn dan opgemaakt, er zijn handdoeken aanwezig. Ook is ontbijt inbegrepen.

Het pension biedt de volgende mogelijkheden:
– 2 kamers met 2 eenpersoons bedden, met eigen douche en toilet.
– 4 tweepersoons kamers allemaal met eenpersoons bedden, allen met gezamenlijk gebruik van douche en toilet. Deze bevinden zich op de gang.
– 1 kamer met 1 eenpersoonsbed. Ook gezamenlijk gebruik douche en toilet.

Zowel in het pension als in de trekkershut zijn honden niet welkom. Ook wordt er in beide accommodaties niet gerookt.
Tevens kunt u er voor kiezen om tijdens de aankomstdag een warme maaltijd te nuttigen, de volgende ochtend een ontbijt te bestellen en voor onderweg een lunchpakket mee te nemen.
Deze dient u wel vooraf met ons te bespreken.

U kunt op deze camping ook een weekarrangement boeken

Voor een prijsopgave van dit arrangement kunt u het beste met ons mailen, wij maken dan graag een persoonlijke prijsopgave voor u.

Kamer pension de Hofshoeve

Kamer pension de Hofshoeve

Trekkershut camping de Hofshoeve

Trekkershut camping de Hofshoeve

pension hofshoeve (2)

Het pension is van alle gemakken voorzien en in de trekkershut kunt u heerlijk overnachten.

trekkershut hofshoeve