Denderen naar de Dennemaat

Denderen naar de Dennemaat

Bij het arrangement Denderen naar de Dennemaat wandelt u beide dagen ongeveer 13 kilometer door zeer gevarieerd landelijk en bosrijk gebied. Kronkelend door de stille bos paadjes is een ontmoeting met een ree of ander wild zeker niet uitgesloten. De routes zijn duidelijk beschreven en ingetekend op een goede kaart.
Verdwalen is hier vrijwel onmogelijk. Door deze kaart kunt u de route naar eigen inzicht aanpassen. Wat langer lopen of juist een stukje afsnijden is geen enkel probleem.

U wandelt naar Boerderijcamping de Dennemaat, een voormalig melkvee bedrijf dat nu vleeskoeien en schapen heeft.

Voor de kinderen zijn er speel voorzieningen aanwezig zoals een trampoline, zandbak, schommels en skelters.

Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over maar liefst vijf caravans.

De caravans zijn eenvoudig maar wel volledig ingericht u dient wel zelf uw slaapzakken mee te nemen.  Indien u nog boodschappen moet doen kunt u en fiets huren om even naar het dorp te fietsen.

Tevens is het mogelijk om als diner bij de boer en boerin mee te eten. Dit dient u wel vooraf bij ons aan te geven.

In een gedeelte van de oude stallen is een recreatieruimte. Bij slecht weer kunt u hier zitten en er zijn spelletjes aanwezig.

Overige info:

Honden toegestaan

U kunt op deze camping ook een weekarrangement boeken.

Voor een prijsopgave van dit arrangement kunt u het beste met ons mailen, wij maken dan graag een persoonlijke prijsopgave voor u.

   

“Wat een mooie omgeving, het was prachtig!”

 

Dennemaat uitzicht

 

Ezel Gijs

 

dennemaat